Calamari la Cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 calamari
  • pesmet 150gr
  • parmezan 100gr
  • patrunjel 3fire
  • ulei 4 linguri
  • sare

Mod de preparare

Se taie inele calamarii. Intr-un castron se amesteca parmezan-ul, pesmetul, patrunjel-ul, un praf de sare. Se adauga calamarii.
Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se acopera o tava de cuptor cu hirtie, se unge cu uleiul, se pun calamarii si se lasa sa se rumeneasca.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.