Varza buni

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o varza acra/dulce
  • - slanina (afumata preferabil) 500-700 de grame(dupa gust)
  • - patru rosii
  • - o ceapa
  • - doi ardei
  • - 1 catel usturoi
  • - sare
  • - piper
  • - boia

Mod de preparare

Slanina se taie bucatele si se pune la prajit intr-un ceaun. Se adauga apoi ceapa maruntita si ardeii taiati marunt si ei.

La calirea cepei se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, usturoiul si varza taiata marunt. Se adauga sare, piper si boia, dupa gust.

Dupa ce varza s-a calit, se adauga un pahar de apa rece si se lasa sa fiarba.
Se serveste cu pireu de cartofi.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...