Tocanita de Legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci Champignion
  • 1-2 ardei grasi rosii
  • 2 cepe rosii
  • un morcov
  • o bucatica telina
  • o mana de dovleac taiat cuburi
  • 1-2 catei de usturoi
  • cateva rosii coapte (sau suc de rosii)
  • 2 foi de dafin
  • sare piper
  • marar verde
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

1. Zarzavatul curata se spala si se taie astfel; ceapa se taie julien, ardeiul se taie cubulete, ciupercile se feliaza, rosii decojite se taie cubulete (se oparesc inainte un pic) morcovul si telina se dau prin razatoare.

2. Se incinge un pic uleiul apoi se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se adauga ardeiul cu morcovul si telina, mana de cubulete de dovleac, ciuprcile felii. Se caleste totul pana scade sucul lasat apoi adaugam catelul de usturoi feliat marunt si rosiile cubulete sau sucul de rosii. Lasam sa fiarba la foc domol totul pana ce se leaga un pic sosul, apoi potrivim de sare si piper, adaugam foile de dafin si mai lasam 5 minute pe foc. Se opreste focul si se presara deasupra marar verde.

Pofta buna!

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Salata in Mantie de Iaurt

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Parteneri
Bucataras.RO

Desert briose cu crema de ciocolata si visine

Desert briose cu crema de ciocolata si visine
Culinar.RO

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Clafoutis cu capsuni
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure