Tocanita de Ciuperci si Cartofi cu Rozmarin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 4-5 ciuperci mari
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia picanta
  • ulei
  • carne fiarta (pui, porc, peste)
  • o lingura de unt

Mod de preparare

Se unge o tigaie cu capac cu ulei, se mai pune o cana de apa si se pune la foc. (Eu am folosit Magic Pan)

Ciupercile se curata si se spala si se pun in tigaie.

Intre timp se cartofii se curata si se taie si se pun si ei in tigaia cu ciupercile.

Se adauga sare, piper, boia si putin rozmarin.

Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si apoi se adauga carnea fiarta, untul si se mai lasa la fiert pana cand legumele sunt fierte bine iar apoi se mai poate adauga rozmarin.

Socată reţeta bunicii

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval

Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval este foarte gustoasa si spornica. Ca si ingrediente principale, avem nevoie...

Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri