Se alege spanacul si se spala in 3-4 ape. Se pune la fiert apa cu sare si cand clocoteste se adauga spanacul. Dupa ce a fiert se scurge in strecuratoare si se clateste cu apa rece. Se toaca spanacul marunt sau se da prin masina de tocat carne. Se incinge uleiul intr o cratita se adauga faina si cateii de usturoi pisati, se adauga boia de ardei si spanacul tocat. Se amesteca si se adauga laptele. Se lasa sa dea cateva clocote se adauga vegeta si piper si 2 lingurite de otet (cine vrea mai acrisor poate sa isi mai puna).
Se serveste cu ochiuri prajite.
Aceasta reteta o faceam de obicei cu carne de porc dar dupa ce am incercat cu piept de pui a devenit preferata mea. Se face...
Reteta de piept de pui cu sos de mustarAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.