Salata de Vinete cu Maioneza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 vinete coapte
  • doua cepe
  • marar
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 200ml de ulei
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Pe un blat de lemn cu un satar de lemn, tocam vinetele pana obtinem o pasta, asezonam cu sare si piper si punem mararul tocat.

Fierbem 2 oua repede dar vartoase, le luam galbenusul si incropim o maioneza rapid si putina.
Maioneza din cele trei oua, 200 ml de ulei si o lamaie din care folosim numai zeama. Amestecam totul destul de bine si le punem la rece.
Este un aperitiv de sezon care potoleste si cele mai indarabnice gusturi

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...