Pe un blat de lemn cu un satar de lemn, tocam vinetele pana obtinem o pasta, asezonam cu sare si piper si punem mararul tocat.
Fierbem 2 oua repede dar vartoase, le luam galbenusul si incropim o maioneza rapid si putina.
Maioneza din cele trei oua, 200 ml de ulei si o lamaie din care folosim numai zeama. Amestecam totul destul de bine si le punem la rece.
Este un aperitiv de sezon care potoleste si cele mai indarabnice gusturi
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.