Salata de Cartofi cu Ceapa Oparita.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 oua
  • 5-6 linguri de otet
  • 50 mil ulei de maslina
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • piper
  • optional cimbru sai gogosari murati

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se lasa putin la racit dupa care se curata.

Se taie dupa preferinta rondele sau cubulete.

Intr o craticioara se pune uleiul ceapa si otetul pe foc se adauga zaharul si sare dupa gust. Se lasa pana se lasa pe foc pana se inmoaie ceapa.

Ouale se taie si ele bucati se adauga la cartofi la fel si gogosarul murat si cimbrul.

Ceapa se pune calda peste cartofi se invarte incet sa nu zdrobim cartofi.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...