Salata `A la Russe`

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi 500 gr
  • morcov300 gr
  • castraveti la otet 150 gr
  • gogosari la otet 150 gr
  • telina 150 gr
  • hrean 50 gr
  • oua 3 buc
  • lamaie una
  • mustar 50 gr
  • ulei 150 ml
  • sare
  • patrunjel una legatura

Mod de preparare

Spalam cartofii si morcovii de impuritati si ii punem la fiert.
Taiem castravetii si gogosarii pentru salata.
Dam prin razatoarea fina telina si hreanul dupa care ii punem intr un vas mai mare.

Facem o maioneza cu doua oua fierte si unul crud cu tot dichisul pe care il merita.
Scoatem cartofii si morcovul de la fiert si dupa racire ii curatam de coaja si ii taiem de salata.
Amestecam totul, saram dupa caz, punem maioneza si amestecam din nou.

Ne riscam si cu ceva frunze de patrunjel pentru decor.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...