Rulouri Umplute cu Castane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapă mare
  • tăiată în bucăţi
  • unt pentru călit
  • 900g carne tocată pentru cârnaţi
  • 1 măr, curăţat şi ras
  • 2 linguri de pătrunjel, tocat
  • 150g castane fierte
  • tăiate mărunt
  • 100g pesmet proaspăt
  • 1 gălbenuş de ou
  • 12 felii de şuncă de Parma
  • 6 frunze de salvie pentru decor
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Se încălzeşte cuptorul la 200ºc. Se căleşte ceapa în puţin unt, până când se înmoaie. Se răceşte, apoi se amestecă toate ingredientele cu excepţia salviei şi a feliilor de şuncă de Parma. Se asezonează, se modelează în formă de sfere şi se învelesc în felii de şuncă.

Se înmoie fiecare frunză de salvie în ulei de măsline şi se aşază deasupra fiecărui rulou. Se coc timp de 20-30 de minute, până devin crocante.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Bucataras.RO

Cous cous cu legume

Iată o rețetă rapidă de post. Dacă doriți, puteți folosi acest preparat ca și garnitură la friptură.

Cous cous cu legume
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.