Rulouri Umplute cu Castane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapă mare
  • tăiată în bucăţi
  • unt pentru călit
  • 900g carne tocată pentru cârnaţi
  • 1 măr, curăţat şi ras
  • 2 linguri de pătrunjel, tocat
  • 150g castane fierte
  • tăiate mărunt
  • 100g pesmet proaspăt
  • 1 gălbenuş de ou
  • 12 felii de şuncă de Parma
  • 6 frunze de salvie pentru decor
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Se încălzeşte cuptorul la 200ºc. Se căleşte ceapa în puţin unt, până când se înmoaie. Se răceşte, apoi se amestecă toate ingredientele cu excepţia salviei şi a feliilor de şuncă de Parma. Se asezonează, se modelează în formă de sfere şi se învelesc în felii de şuncă.

Se înmoie fiecare frunză de salvie în ulei de măsline şi se aşază deasupra fiecărui rulou. Se coc timp de 20-30 de minute, până devin crocante.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...