Ratatouille Gustos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt o portie:
  • 1/2 vanata lunga
  • 1 felie dovlecel
  • 1 felie morcov
  • 1 graunte usturoi
  • 1 fasia ardei capia rosu
  • patrunjel verde pt decor
  • 1 ciuperca mare champignon
  • 1/2 carnat
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se taie felii lungi subtiri din vanata si se onduleaza pe cate o scobitoare. Palaria de ciuperca se curata si apoi cotorul se toaca marunt. Carnatul se despica si i se scoate carnea din el. Carnea de carnat se amesteca cu cotorul de ciuperca si cu sare si se umple palaria ciupercii.

Deasupra se aseaza o felie de vanata rotunda, una de dovlecel, una de morcov, una de ardei rosu capia si la final un graunte de usturoi. Se fixeaza toate cu un bat de bambus pt. frigarui, se stropeste totul cu ulei si sare, se infig pe margine si scobitorile cu feliile de vinete ondulate si se dau la cuptorul incins intr-o tava. Se lasa sa se rumeneasca.

Se presara deasupra patrunjel verde si Delikat knorr de legume.
Se serveste calduta. La sfarsit se scot scobitorile si batul de frigaruie.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac cu iaurt umplut cu nuca, stafide si rahat

Pentru reteta m-am inspirat de la Rocsi. A fost foarte bun aluatul si este pentru prima data, cand framant cozonacul pentru...

Desert cozonac cu iaurt umplut cu nuca, stafide si rahat
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj