Frunzele de ceapa se taie marunt si se calesc in uleiul incins. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se arde ceapa.
Intre timp se amesteca ouale bine cu o furculita, dupa care se toarna treptat 1 l de apa pana ce ouale se dilueaza. Urmatorul pas este adaugarea malaiului proaspat cernut. Malaiul nu se adauga tot acum, se adauga o cantitate mica, aproximativ 300 gr.
Compozitia obtinuta se toarna peste ceapa calita. Se lasa aproximativ 10 minute dupa care se adauga si restul de apa amestecata cu malaiul ramas.
Atentie: Se amesteca aproape mereu, deoarece se poate lipii!!!
Se lasa sa fiarba pana cand malaiul s-a fiert bine, dar atentie aceasta "prajiturica" nu trebuie lasata pe foc pana ce se intareste ca o mamaliga. Aceasta trebuie sa fie subtire.
Cand este gata se sareaza dupa gust si se adauga mararul si patrunjelul tocat marunt. Dupa ce am adaugat verdeata, "prajiturica" se ia de foc.
Se serveste simpla sau obtional puteti adauga deasupra telemea sau cascaval.
Pofta buna!!!
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti