Paste cu Legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g paste fara ou
  • 1 conopida
  • 1 brocoli
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 telina radacina
  • sare
  • piper dupa gust
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare circa 8 minute. Legumele se spala si conopida si brocoli se rup in buchetele mici ardeiul se taie marunt iar morcovul si telina se dau pe razatoarea mare.

Se pune la calit in ulei conopida si broccoli si cand sunt pe jumatate calite se adauga si restul legumelor si se continua calirea si condimentam cu sare si piper dupa gust

Dupa ce pastele s-au fiert le trecem prin jet de apa si le amestecam cu legumele.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...