Pastai Mov

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pastai mov (nu am cantitatea exacta, le-am luat dupa ochi)
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceasca de apa (se mai poate adauga mai multa daca e nevoie sau ne plac pastaile mai zemoase)
  • Sare
  • piper
  • eventual un pic de ardei iute

Mod de preparare

Taiem ceapa si usturoiul marunt si le prajim in 2 linguri de ulei. Tot acum am adaugat si ardeiul iute (optional).

Adaugam pastaile curatate si spalate, adaugam apa, saram, piperam si le lasam sa fiarba pana cand sunt moi. (Daca va plac pastaile mai ferme, le lasam la fiert mai putin)

Gata!!!

Motivul pt care am postat reteta este faptul ca am folosit pastaile mov - e prima data cand le gasesc aici.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.