Ungem un vas rezistent termic cu un pic de unt, si asezam spanacul care a fost asezonat in prealabil. Depunem deasupra ouale fierte moale.
Pregatim un bechamel din unt, faina, lapte. Asezonam si parfumam cu nucusoara.
Incorporam cascavalul ras, amestecam bine si adaugam oul crud.
Varsam sosul peste oua si dam la cuptor pe functia gril cateva momente (in functie de cuptorul fiecaruia), pana prinde o crusta frumoasa.
Inainte de a servi daca va place mai puteti adauga un pic de piper proaspat macinat.
Pofta buna!
Ideea de a face inghetata de catina mi-a venit saptamana trecuta. Pentru ca stim cu totii cat este de buna catina pentru...
Inghetata de catina si zmeuraEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj