Ungem un vas rezistent termic cu un pic de unt, si asezam spanacul care a fost asezonat in prealabil. Depunem deasupra ouale fierte moale.
Pregatim un bechamel din unt, faina, lapte. Asezonam si parfumam cu nucusoara.
Incorporam cascavalul ras, amestecam bine si adaugam oul crud.
Varsam sosul peste oua si dam la cuptor pe functia gril cateva momente (in functie de cuptorul fiecaruia), pana prinde o crusta frumoasa.
Inainte de a servi daca va place mai puteti adauga un pic de piper proaspat macinat.
Pofta buna!
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.