Oua Florentine

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte moale
  • 800g de piure de spanac (cam dublu in spanac proaspat)
  • 60g de cascaval cu gust ras (gruyere)
  • 1 ou
  • 40g de faina
  • 40g de unt
  • 400ml de lapte
  • sare, piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Ungem un vas rezistent termic cu un pic de unt, si asezam spanacul care a fost asezonat in prealabil. Depunem deasupra ouale fierte moale.

Pregatim un bechamel din unt, faina, lapte. Asezonam si parfumam cu nucusoara.
Incorporam cascavalul ras, amestecam bine si adaugam oul crud.

Varsam sosul peste oua si dam la cuptor pe functia gril cateva momente (in functie de cuptorul fiecaruia), pana prinde o crusta frumoasa.

Inainte de a servi daca va place mai puteti adauga un pic de piper proaspat macinat.

Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Mixt de peste prajit in tuci

Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....

Mixt de peste prajit in tuci
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.