Orez cu Legume I

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 cutie de mazare
  • 2 rosii
  • cateva fire de patrunjel
  • sare dupa gust
  • 4-5 linguri ulei
  • 1 cana de orez (200-250 gr) 4 cani de apa
  • 1 cub de delicat (cine foloseste)

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala, se taie ceapa marunt. Intr-o tigaie se pun 4-5 linguri de ulei se adauga ceapa, morcovul taiat feliute sau dat pe razatoarea mare, ardeiul taiat cubulete si se lasa la foc mic amestecand in ele, pentru cateva minute. Se adauga apoi orezul, mazarea si cele patru cani de apa. Se lasa sa fiarba la foc moderat, Cand orezul este aproape gata se adauga rosiile taiate cubulete, iar la sfarsit adaugam sare dupa gust si patrunjelul taiat marunt. Pofta buna

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)