Taiem felii vinetele si se coc in tava antiaderente sau merg grilliate (cu dovlegei la fel).
Le-am asezat felii in tava si a urmat un strat de branza, unul de ton, rosii taiate felli, dupa care un strat de branza, iarasi un strat de vinete la care am pus cate o folie, doua de busuioc si ulei de masline.
La cele cu dovlecei am facut la fel.
Se bat separat 2 oua cu smantana si un pic de parmigiana rasa si le-am pus peste ele cand erau aproape gata.
Se servesc cu branza rasa deasupra si ca garnitura de paste.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.