Mancarica de rosii cu ardei copti

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg roşii
  • 2 căţei mari de usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 3 ardei capia copţi
  • 1 legătură de mărar proaspăt
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se toacă ceapa şi se pune la călit în ulei.

Roşiile se taie cubuleţe, iar ardeii copţi fâşii. Se adaugă peste ceapă şi se pun şi foaia de dafin şi usturoiul tocat.

Se pune capac şi se fierbe totul la foc mic sau în cuptor.

Când e aproape gata se adaugă sare, piper şi mărar tocat.

Se poate servi şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...