Se trage in ulei pe foc, ceapa cu morcovul si telina, se adauga ardeiul, prazul si cartofii. Condimentam si acoperim cu apa, lasam sa fiarba. Cand cartofii sunt prefierti varsam peste ei rosiile in bulion amestecand sa nu se prinda, lasam sa mai fiarba putin (cartofii sa fie moi, dar sa nu se sfarame) si sa se formeze putin sos. Dam deoparte, verificam asezonarea, servim cu patrunjel verde deasupra si muraturi alaturi.
Cei ce nu vor ca aceasta mancare sa fie de post pot acompania de carnaciori, bacon prajit sau orice fel de alta carnita.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.