Mancare de fasole verde

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg fasole verde (din conserva sau congelata)
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 2 morcovi taiati rondele sau razuiti
  • 4-5 linguri ulei
  • 2-3linguri bullion sau rosii in bulion
  • 1 ardei gras taiat cubulete (eu nu am avut si am folosit bulion de ardei )
  • sare piper, verdeata, se poate pune si un catel de usturoi

Mod de preparare

Se calesc in ulei ceapa si ardeiul (eu bulionul de ardei), adaugam , pastaile ( scurse si spalate) si morcovul , lasam pe foc 3-4minute.

Apoi adaugam apa cat sa nu depaseasca zarzavaturile si lasam la foc pana cand fasole este aproape fiarta.

Se adauga rosiile in bulion (sau bulionul desfacut in putina apa), sarea, piperul (usturoiul), si se mai lasa pe foc 10 min.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta taraneasca cu branza

Este o combinație între tartă și plăcintă sărată, preparată cu majoritatea ingredientelor naturale, de la...

Placinta taraneasca cu branza
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.