Mancare de Fasole Verde

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g fasole verde congelata
  • 1 ceapa
  • 2 catei mari de usturoi
  • 2 lingurite de bulion concentrat
  • 2 lingurite pasta de rosii cu ardei iute
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de ulei

Mod de preparare

Intr-un vas mai mare punem fasolea la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute.

Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt, iar 1 catel de usturoi il strivim cu un cutit.

Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa cu ustuoiul cateva minute, peste adaugam fasolea verde scursa de apa si le calim si pe acestea cateva minute. Punem si tomatele, o cana cu apa, potrivim de sare si piper si lasam la fiert pana scade toata apa. In ultimele minute adaugam si celalalt catel de usturoi. Cand stingem focul presaram patrunjel verde.

Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...