Mancare de Fasole Verde

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g fasole verde congelata
  • 1 ceapa
  • 2 catei mari de usturoi
  • 2 lingurite de bulion concentrat
  • 2 lingurite pasta de rosii cu ardei iute
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de ulei

Mod de preparare

Intr-un vas mai mare punem fasolea la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute.

Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt, iar 1 catel de usturoi il strivim cu un cutit.

Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa cu ustuoiul cateva minute, peste adaugam fasolea verde scursa de apa si le calim si pe acestea cateva minute. Punem si tomatele, o cana cu apa, potrivim de sare si piper si lasam la fiert pana scade toata apa. In ultimele minute adaugam si celalalt catel de usturoi. Cand stingem focul presaram patrunjel verde.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovlecei cu rosii

O supa crema dulce-acrisoara, pe care o poti servi atat calda cat si rece, cu crutoane, cu branzeturi, sau cu felii de bacon...

Supa crema de dovlecei cu rosii
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj