Mancare 7 Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci 400 g
  • Ceapa 2 mici
  • Ardei 2
  • Rosii 3 mai mari (sau o cutie)
  • Praz 3 bucati
  • Vinata 1 mai mare
  • Morcov 2 potriviti
  • Un cub de legume
  • Sare piper
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se toaca legumele: ceapa marunt, vanata felii, apoi in bucatele de cate 2 cm, morcovul si ardeiul cubulete mici, ciupercile in 4-6 bucati depinde cat sunt de mari, prazul in bucati lungi de 2-3 cm, rosiile se decojesc.

Vanata se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare pentru paste (asa isi elimina apa si are un gust mai bun).

Prazul se opareste cu apa si sare si se scurge.

Se pune la calit ceapa (eu am folosit si frunzele tinere de la praz ) morcovul, cand s-au innabusit se adauga ardeiul, rosiile tocate, vanata, ciupercile si apoi prazul. Se mai adauga apa pana acopera totul, sare piper, cubul de legume si se lasa la foc mic mestecand din cand in cand, pana legumele sunt gata.

Se lasa la foc pana scade, se adauga patrunjelul tocat, apoi se introduce in cuptor pentru 20 min.
Se serveste cu salata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.