Lasagne cu Legume

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de lasagne verde sau chiar albe
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 400g de ciupercute
  • 4 catei de usturoi
  • 400g de rosii in bulion
  • 400g de suc de rosii
  • 1 cana de apa
  • sare, piper
  • vegeta
  • ulei de masline
  • 50g de unt
  • 3 linguri de faina
  • 1 cana de lapte cald
  • 6 felii de branza pentru toast
  • cascaval ras (gruyere, ementhal)

Mod de preparare

Intr-o olita punem ulei de masline si tragem legumele taiate nu foarte marunt. Varsam rosiile in bulion maruntite si sucul de rosii peste legume, dizolvam vegeta in cana de apa calduta si o adaugam sosului.

Lasam sa fiarba pana cand legumele sunt aproape fierte. Saram piperam dupa gust.

Luam doua, trei polonice de sos si le varsam in tava pregatita pentru lasagne, asezam foile de lasagne, acoperim cu legume si sos, iar foile si iar legumele, terminand cu un rand de foi.

Pregatim un sos bechamel din unt, lapte si faina. Asezam bechamelul peste foile de lasagne, continuam cu feliile de branza si cu branza rasa.

Dam la cuptorul incins cam inca 20-30 de minute.

Pofta buna!


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu sparanghel

"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!

Tarta cu sparanghel
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj