De humus mă leagă multe, cred că e printre primele rețete pe care le-am pregătit, mereu altfel, în stilul meu puțin diferit de originalul prezent peste tot( se pare că a devenit un trend...) , așa cum e aceasta...
Mai întâi punem la fiert nautul cu o ceapă, rozmarin, mentă, usturoiul, foile de dafin, câteva boabe de piper, cca. o oră, până se înmoaie.
Îl strecuram, păstrând ierburile, fără tulpină, usturoiul.
Roșiile le feliem în două, le masam cu ulei de măsline, condimente pentru paste( sau oregano, salvie, busuioc uscate),zahăr brun.
Le coacem 30 de minute la 200 de grade Celsius.
Mixam toate ingredientele , păstrând câteva roșii pentru decor, semințe de susan, ulei de măsline , boia și frunze de coriandru.
Îl servim cu lipii și cu mare poftă!Se poate pregăti și de post, renunțând la iaurt sau inlocuindu-l cu iaurt de soia!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.