Ghiveci de legume in straturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 vinete
  • -3 cepe
  • -2 praz
  • -2 gogosari
  • -3 ardei
  • -patrunjel verde
  • - 8 cartofi
  • -2 linguri orez
  • -2 fire cabanos(mai mult pentru gust dar putem sa nu punem defel)
  • -3 rosii
  • -ulei
  • -4 morcovi

Mod de preparare

-calim prazul taiat rondele cu ceapa
-separat calim putin gogosarii si ardeii
-punem ardeii cu gogosaqrii peste ceapa si praz, punem putina sar, apoi 1 cana de apa
-punem morcovii si patrunjelul taiati rondele
-urmeaza cartofii taiati rondele, sare,piper
-adaugam vanata si peste punem patrunjelul tocat si sare
-la sfarsit punme rosiile rondele, orezul si cabanosul(asta mai mult pentru gust)
-mai completam cu apa cat e necesar...ea va scadea treptat. Va trebuie mai pe la sfarsit sa amestecam des sa nu se prinda orezul si legumele de oala(depinde de oala)
-se lasa pe foc cam 40 minute

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.