Ghiveci de legume in straturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 vinete
  • -3 cepe
  • -2 praz
  • -2 gogosari
  • -3 ardei
  • -patrunjel verde
  • - 8 cartofi
  • -2 linguri orez
  • -2 fire cabanos(mai mult pentru gust dar putem sa nu punem defel)
  • -3 rosii
  • -ulei
  • -4 morcovi

Mod de preparare

-calim prazul taiat rondele cu ceapa
-separat calim putin gogosarii si ardeii
-punem ardeii cu gogosaqrii peste ceapa si praz, punem putina sar, apoi 1 cana de apa
-punem morcovii si patrunjelul taiati rondele
-urmeaza cartofii taiati rondele, sare,piper
-adaugam vanata si peste punem patrunjelul tocat si sare
-la sfarsit punme rosiile rondele, orezul si cabanosul(asta mai mult pentru gust)
-mai completam cu apa cat e necesar...ea va scadea treptat. Va trebuie mai pe la sfarsit sa amestecam des sa nu se prinda orezul si legumele de oala(depinde de oala)
-se lasa pe foc cam 40 minute

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa