Ghiveci de legume in straturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 vinete
  • -3 cepe
  • -2 praz
  • -2 gogosari
  • -3 ardei
  • -patrunjel verde
  • - 8 cartofi
  • -2 linguri orez
  • -2 fire cabanos(mai mult pentru gust dar putem sa nu punem defel)
  • -3 rosii
  • -ulei
  • -4 morcovi

Mod de preparare

-calim prazul taiat rondele cu ceapa
-separat calim putin gogosarii si ardeii
-punem ardeii cu gogosaqrii peste ceapa si praz, punem putina sar, apoi 1 cana de apa
-punem morcovii si patrunjelul taiati rondele
-urmeaza cartofii taiati rondele, sare,piper
-adaugam vanata si peste punem patrunjelul tocat si sare
-la sfarsit punme rosiile rondele, orezul si cabanosul(asta mai mult pentru gust)
-mai completam cu apa cat e necesar...ea va scadea treptat. Va trebuie mai pe la sfarsit sa amestecam des sa nu se prinda orezul si legumele de oala(depinde de oala)
-se lasa pe foc cam 40 minute

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...