Frittata cu Cartofi si Spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 cartofi
  • -4 catei usturoi
  • -300g spanac fiert
  • -5 oua
  • -ulei pt prajit
  • -sare

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie felii. Intr-o tigaie se pune ulei, iar cand acesta e infierbantat, se pun cartofi. Se prajesc pe o parte, dupa care se intorc pe cealalta parte. Dupa ce s-au prajit toti, se pun deoparte, iar separat se curata usturoiul si se pune la prajit pt 1 minut.

Dupa care se adauga cartofii prajiti si sare. Se lasa sa se prajeasca impreuna, pana cand bateti cele 5 oua cu sare. Dupa ce ati batut ouale, se adauga spanacul fiert si tocat. Ouale cu spanacul se pun peste cartofi.

Se amesteca putin ouale cu spanacul si cu cartofii, dupa care se pune tigaia pe foc pt cateva minute, pana se prajeste pe acea parte. Dupa care se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa cateva momente pe foc. Se poate servii cu o salata de cruditati. Pofta buna ...
In loc de spana, se poate folosii loboda.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.