Fasole verde la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g fasole verde
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • rosii
  • o ceasca smantana
  • o lingurita faina
  • 3 legaturi de verdeata(marar,patrunjel si frunze de telina)

Mod de preparare

Fasolea fiarta se pune intr-un vas impreuna cu rosiile taiate bucati si uleiul.
Se bat bine ouale,se adauga faina si smantana,apoi verdeata tocata.
Compozitia se toarna in vasul cu fasole si se da la cuptor,la foc potrivit 20 minute.
Se serveste cald.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...