Drob de naut cu legume si orez (de post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g naut fiert
  • 200g orez fiert
  • 200g telina taiata marunt
  • 2 morcovi taiati marunt
  • 100-150g fasole verde fiarta
  • 3 cartofi fierti si razuiti
  • 100ml vin alb
  • 50g stafide inmuiate in apa calda
  • 4 linguri pesmet
  • 1 leg patrunjel taiat marunt
  • 3-4 linguri ulei
  • rozmarin, sare, piper

Mod de preparare

Telina, morcovi si fasolea verde se calesc in 2 linguri de ulei, se adauga vinul, rozmarinul si lasam pe foc sa scada pana se evapora vinul si ramane fara lichid. Lasam sa se raceasca.
Se pun intr-un castron: orezul, nautul, cartofii, stafidele, 2 linguri pesmet, patrunjelul si amestecul de telina +morcavi+fasole verde.

Se amesteca si se potriveste de sare si piper.
Se unge un vas cu ulei se tapeteaza cu pesmet si se pune compozitia rezultata.

Se da la cuptor 30min.

Poate fi un aperitiv delicios pentru ocazii speciale in zilele de post!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.