Telina, morcovi si fasolea verde se calesc in 2 linguri de ulei, se adauga vinul, rozmarinul si lasam pe foc sa scada pana se evapora vinul si ramane fara lichid. Lasam sa se raceasca.
Se pun intr-un castron: orezul, nautul, cartofii, stafidele, 2 linguri pesmet, patrunjelul si amestecul de telina +morcavi+fasole verde.
Se amesteca si se potriveste de sare si piper.
Se unge un vas cu ulei se tapeteaza cu pesmet si se pune compozitia rezultata.
Se da la cuptor 30min.
Poate fi un aperitiv delicios pentru ocazii speciale in zilele de post!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj