Creier Fals - Mancare de Dovlecei cu Oua

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 kg dovlecei tineri
  • -1 ceapa mare
  • tocata marunt
  • -6 oua
  • -1 legatura de patrunjel verde
  • tocat marunt
  • -ulei
  • -sare
  • -piper proaspat macinat

Mod de preparare

Curatati de coaja dovleceii si dati-i prin razatoarea cu ochiuri mari. Sarati, amestecati si stoarceti-i dupa cateva minute.

Caliti-i impreuna cu ceapa in putin ulei pana se inmoaie, amestecand continuu.
Separat bateti ouale ca pentru omleta si condimentati, dupa gust.
Turnati peste dovleceii facuti si lasati pe foc pana se incheaga ouale.

La sfarsit, potriviti de sare, piper si adaugati patrunjelul verde.
Serviti cat este cald, alaturi de o salata de rosii.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu ciocolata si crema de vanilie

Desert prajitura cu ciocolata si crema de vanilie
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj