Curatati de coaja dovleceii si dati-i prin razatoarea cu ochiuri mari. Sarati, amestecati si stoarceti-i dupa cateva minute.
Caliti-i impreuna cu ceapa in putin ulei pana se inmoaie, amestecand continuu.
Separat bateti ouale ca pentru omleta si condimentati, dupa gust.
Turnati peste dovleceii facuti si lasati pe foc pana se incheaga ouale.
La sfarsit, potriviti de sare, piper si adaugati patrunjelul verde.
Serviti cat este cald, alaturi de o salata de rosii.
Am vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti