Ciuperci cu Cascaval la Cuptor-reteta Bavareza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg ciuperci proaspete
  • -100 g unt
  • -300 g cascaval ras
  • -2 oua
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Alegeti ciuperci proaspete, frumoase si tari, curatati-le de impuritati si spalati-le sub jet de apa rece. Puneti-le sa fiarba, 15-20 min, intr-un vas, in apa putina, usor sarata, la foc domol.
Scurgeti-le, lasati-le sa se raceasca si apoi taiati-le felii subtiri.

Intr-un vas termorezistent, asezati straturi alternative de ciuperci si cascaval ras, pana epuizati ingredientele, avand grija ca ultimul strat sa fie de cascaval.

Deasupra turnati intai, untul topit si apoi, ouale batute usor, sarate si piperate. Dati la cuptorul incins pentru 20-25 min, la foc potrivit, pana prind o crusta usor intarita si aurie.
Serviti fierbinte!

POFTA BUNA!

Nu pot sa va descriu gustul magnific al acestui fel de mancare, care te cucereste pentru totdeauna.
Rapiditatea si simplitatea bucatariei germane, te va atrage cu siguranta, completata cu combinatia atat de perfecta de ingrediente si armonia gustului, incat nu poti sa refuzi o portie, de ciuperci cu cascaval topit in cuptor si, sa nu mai dorestia€¦ inca o portie.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pancakes cu branza, stafide si sirop de struguri si mar fara zahar

Inca o reteta fara zahar, pregatita cu produse de la Bunatati din Natura. Asa cum am mai zis, se poate sa facem...

Pancakes cu branza, stafide si sirop de struguri si mar fara zahar
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj