Chiftelute de Cous Cous

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g de cous cous
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g de cartofi
  • 100 g de morcovi
  • 150 g de zuchine (dovlecel verde)
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • curry
  • cimbru
  • curcuma
  • seminte de susan

Mod de preparare

Mai intai de toate am fiert cartofii, i-am curatat si i-am dat pe razatoare. Intre timp am pregatit cous cous-ul urmand instructiunile de pe ambalaj. Am curatat si dat pe razatoare morcovii. Am spalat si razalit zuchinele.

Am calit putin morcovii si zuchinele intr-o tigaie cu un fir de ulei, un catel de usturoi si 2 fire de cimbru proaspat. Am adaugat putin curry si curcuma.

Am amestecat cous cous-ul cu cartofii, morcovii, zuchinele si un ou. Am sarat si piperat.

Am format chiftelute pe care le-am dat prin seminte de susan. Le-am dat la cuptor preincalzit, cu un fir de ulei de deasupra, 10 minute, la 180 grade, cuptor ventilat.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Frittata cu ciuperci si crenvusti

Fritatta este varianta italiana a omletei, se poate gati in diverse combinatii. Eu am pregatit-o cu ingredientele din...

Frittata cu ciuperci si crenvusti
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj