Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte
Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor. Eu am bagat la tocator ceapa verde, apoi am calit-o puti de tot si am pus-o in vas peste copodida pasata. Apoi am adaugat cele 2 felii de paine inmoiate, oule batute, sare, piper.
Daca compozitia e prea moale puneti 4 linguri de pesemt. Eu am pus 5 linguri.
Se formeaza chiftele mari, se dau prin pesmet
Se prajesc in ulei incins
Se pun pe hartie absorbanta
Se poate servi asa simplu cu muraturi sau langa friptura sau laaturi de cartofi... ce vreti voi!
Am incercat sa fac o chifteluta sa vad ce tinuta are si pe viitor am sa fac la bufet suedez, la ocazii si chiftelute de astea.
O inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata