Cartofi si Morcovi in Untura de Gasca si Halloumi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • un praf de sare grunjoasa
  • 500 g cartofi baby spalati bine
  • 3 morcovi
  • 40 g untura de gasca
  • 1 catel de usturoi ras fin
  • 1/4 lingurita frunze de cimbru verde sau dupa gust
  • un praf mic de enibahar proaspat macinat
  • piper proaspat macinat
  • un praf de sare de mare
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 100 g halloumi taiata felii
  • rosii semiuscate in ulei de masline dupa plac

Mod de preparare

Taiati cartofii in cuburi iar morcovii felii dupa plac. Aduceti o cratita cu apa si sarea grunjoasa la fierbere. Puneti legumele si lasati pana cand sunt fierte, apoximativ 90% apoi strecurati-le. Topiti untul de gasca intr-o tigaie de fier sau inox si puneti legumele.

Prajiti dupa plac apoi puneti usturoiul, cimbrul si enibaharul. Lasati 1 minut dupa care asezonati dupa gust si luati deoparte. In alta tigaie puneti 1 lingurita de ulei de masline si prajiti branza halloumi dupa plac. Portionati legumele, puneti rosii deasupra si branza.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.