Cartofi si Morcovi in Untura de Gasca si Halloumi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • un praf de sare grunjoasa
  • 500 g cartofi baby spalati bine
  • 3 morcovi
  • 40 g untura de gasca
  • 1 catel de usturoi ras fin
  • 1/4 lingurita frunze de cimbru verde sau dupa gust
  • un praf mic de enibahar proaspat macinat
  • piper proaspat macinat
  • un praf de sare de mare
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 100 g halloumi taiata felii
  • rosii semiuscate in ulei de masline dupa plac

Mod de preparare

Taiati cartofii in cuburi iar morcovii felii dupa plac. Aduceti o cratita cu apa si sarea grunjoasa la fierbere. Puneti legumele si lasati pana cand sunt fierte, apoximativ 90% apoi strecurati-le. Topiti untul de gasca intr-o tigaie de fier sau inox si puneti legumele.

Prajiti dupa plac apoi puneti usturoiul, cimbrul si enibaharul. Lasati 1 minut dupa care asezonati dupa gust si luati deoparte. In alta tigaie puneti 1 lingurita de ulei de masline si prajiti branza halloumi dupa plac. Portionati legumele, puneti rosii deasupra si branza.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj