Budinca de Ciuperci

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1/2 kg ciuperci
  • -4 oua
  • -200 g miez de paine
  • -3 linguri ulei
  • -2 cepe
  • -unt pt uns forma

Mod de preparare

Se unge o forma termorezistenta cu unt, din belsug.
Ciupercile se spala bine, se curata si se taie felii subtiri. Se inabuse in 2 linguri de ulei + 2 de apa. Se taie cepele marunt si se inabuse cu o lingura de ulei + 2 de apa.

Miezul de paine se moaie in apa, se stoarcde bine si se mixeaza. Se lasa la racit si se amesteca cu cele 4 galbenusuri puse pe rand, se pun apoi ceapa si cxiupercile. Se bat albusurile spuma si se pun peste compozitia omogenizata.

Se toarna compozitia in forma si se coace in cuptorul preincalzit, timp de o ora, la 150 gr c.

Prajitura cu capsuni si bezea

Ceafa de porc frageda la tigaie cu rosii cherry si rozmarin

Ceafa de porc frageda, rumenita la tigaie, alaturi de rosii cherry suculente si aroma delicata de rozmarin – o explozie de...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de salata verde cu galuste de faina alba

   Mereu o supa de salata verde este binevenita dupa o perioada de sarbatoare. Se poate prepara sa fie mai light,...

Supa de salata verde cu galuste de faina alba
Culinar.RO

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata