Se unge o forma termorezistenta cu unt, din belsug.
Ciupercile se spala bine, se curata si se taie felii subtiri. Se inabuse in 2 linguri de ulei + 2 de apa. Se taie cepele marunt si se inabuse cu o lingura de ulei + 2 de apa.
Miezul de paine se moaie in apa, se stoarcde bine si se mixeaza. Se lasa la racit si se amesteca cu cele 4 galbenusuri puse pe rand, se pun apoi ceapa si cxiupercile. Se bat albusurile spuma si se pun peste compozitia omogenizata.
Se toarna compozitia in forma si se coace in cuptorul preincalzit, timp de o ora, la 150 gr c.
Mereu o supa de salata verde este binevenita dupa o perioada de sarbatoare. Se poate prepara sa fie mai light,...
Supa de salata verde cu galuste de faina albaO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata