Budinca De Branza Dulce Si Fasole Verde

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g branza dulce
  • 300g fasole verde
  • 3 oua
  • 1 lingura zahar
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 1 lingura pesmet
  • 2 linguri lapte
  • verdeata, sare, ulei sau margarina
  • 1/2 plic praf de copt

Mod de preparare

Amesteci ouale batute cu branza dulce, faina, praful de copt, grisul, laptele, zaharul, fasolea fiarta, verdeata si sare dupa gust.

Ungi un vas termorezistent cu margarina si il tapetezi cu pesmet.

Torni compozitia in vas si o introduci in cuptorul preincalzit, timp de 35 de minute, la foc mijlociu, pana se rumeneste.

Servesti budinca cu sos de iaurt sau suc de rosii.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...