Broccoli la Cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • broccoli 2 capatani
  • pesmet
  • 100 gr unt
  • 300 mozzarella (eu am pus cas si telemea, resturi de prin frigider)
  • parmesan ras

Mod de preparare

Se spala si se taie floretele de broccoli. Se pun la fiert in apa cu sare (circa 5 minute). Se scot din apa, se tin in strecuratoare pana pregatim tava pentru cuptor.

O tava termorezistenta, se unge cu unt si se presara pesmet pe margini si fund. Se aseaza apoi floretele de broccoli una langa alta si se presara deaspura mozzarella si parmesanul. Se pun bucati de unt din loc in loc, se presara pesmet din nou si se presara apoi inca un strat de mozzarella. Se pune iar pesmet si se da la cuptor. Se lasa pana prinde o crusta frumoasa. Cine doreste poate sa renunte la ultimul strat de pesmet si sa lase doar stratul de branza mozzarella.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta turnata cu mere si nuca de cocos

Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...

Placinta turnata cu mere si nuca de cocos
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.