Se spala si se taie floretele de broccoli. Se pun la fiert in apa cu sare (circa 5 minute). Se scot din apa, se tin in strecuratoare pana pregatim tava pentru cuptor.
O tava termorezistenta, se unge cu unt si se presara pesmet pe margini si fund. Se aseaza apoi floretele de broccoli una langa alta si se presara deaspura mozzarella si parmesanul. Se pun bucati de unt din loc in loc, se presara pesmet din nou si se presara apoi inca un strat de mozzarella. Se pune iar pesmet si se da la cuptor. Se lasa pana prinde o crusta frumoasa. Cine doreste poate sa renunte la ultimul strat de pesmet si sa lase doar stratul de branza mozzarella.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.