Dupa ce am scurs fasolea de doua ori de apa si am indepartat toxinele dam drumul sa fiarba.
Spalam toate legumele si verdeata si le tocam la aprecierea fiecaruia. Punem ardeiul, ceapa si morcovul sa fiarba cu fasolea precum si cotoarele de la loboda si leustean.
Pregatim si taiem frunzele de leustean si loboda. Cand la fiertura sau muiat legumele punem verdeata si ceapa verde sa fiarba. Borsul dat in clocot si spumuit il rasturnam peste ciorba, inca un clocot si ciorba este gata.
Este o ciorba de primavara tarzie, bogata in vitamine.
O supa plina de gust si savoare, mai aparte as zice eu...
Supa italiana cu legume• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.