Vita cu mustar, paste, legume cu ulei de masline

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de carne de vitel tanar(porc)taiata foarte fin
  • 1 cana de supa de legume
  • 1 lingura de ulei
  • sare,piper
  • 1 lingurita rasa de faina
  • 2 linguri de mustar mediu
  • 1 lingura de mustar iute
  • 2 linguri de boabe de mustar
  • 1 pahar de lapte de soia
  • Paste natur fierte in apa cu sare si trecute prin unt
  • Morcov si telina taiate marunt

Mod de preparare


In lingura de ulei tragem carnea pana se albeste. Varsam supa deasupra si lasam sa fiarba acoperit pana carnea este moale(daca este nevoie mai adaugam apa), lichidul sa fie total evaporat.

Dam deoparte, presuram cu faina si amestecam bine, adaugam mustarul si boabele. Varsam laptele si amestecam pe foc inca cam 5 minute. Saram, piperam dupa gust.

Se pune uleiul de masline la incins, aruncam in olita morcovul si telina, se acopera cu un capac, amestecam cu lingura sa nu se prinda si lasam pana sa se rumeasca.

Servim carnita cu paste si legumele.
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.