Varza Murata cu Coasta Afumata

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza medie
  • 700 g coaste afumate (de casa)
  • o lingura pasta de ardei
  • o lingura untura
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Usor de facut si fooarte buna!

Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3 ore la desarat. Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate. Am pus intr-un tuci o lingura de untura si cand s-a incins am adaugat varza tocata marunt. Am calit-o 10 minute si am adaugat coastele fierte si doua polonice din zeama in care au fiert acestea. Am pus foaia de dafin, cimbru si piper si am dat tuciul la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 45 de minute. Cand varza si coastele au fiert, am adaugat pasta de ardei, am potrivit gustul de sare si am mai lasat 10 minute la cuptor. Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel

               ,,Reteta Romaneasca "...

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj