Varza murata cu afumatura si carne de rata

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 varza murata,
  • -1 rata mare,
  • -500 gr.afumatura,
  • -1 morcov,
  • -1 bucata radacina de telina,
  • -3 cepe,
  • -ierburi aromate,(rozmarin,cimbru,oregano),
  • -2 linguri bulion de gogosari,
  • -1 litru apa,
  • -oala sub presiune.

Mod de preparare

Se portioneaza rata si se pune in oala, se pune si carnea afumata, tot portionata.
Se toaca morcovul, telina, ceapa si se pun peste carne, se adauga varza murata tocata, ierburile aromate, bulionul de gogosari si apa. Se pune capac si se fierbe circa o ora din momentul cand incepe sa fiarba. Se opreste focul, se lasa sa se racoreasca, apoi se poate deschide capacul. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut fabuloasa!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.