Puteti sa fierbeti fiecare separat: varza si cartofi, sa frigeti cirnatii dar nu de tot. Deci toate coapte, fripte, fierte pe jumatate. Eu am pus in cratita cirnatii, i-am fript putin fara ulei doar cu putina apa Dupa ce s-au albit. Apoi am adaugat varza taiata, am lasat-o si pe ea la inabusit cu putina apa sub capac.
Cand apa a scazut am adaugat cartofii taiati pe lung in felii groase si inca putina apa (sau supa) tot acum am pus si lingura de ulei.
Intre timp am incalzit cuptorul, am transferat totul in vasul de sticla si am pus cirnatii deasupra. Acum sunt toate la copt in cuptor cu tot cu apa care era in cratita, doar de 1 deget adica. Le las la copt si cind or sa fie gata o sa adaug piperul, cimbrul si rosiile. Mai las la cuptor putin, acoperite cu aluminiu sau daca aveti capac la vasul de cuptor cu capac, la foc mic-mediu.
Acum vad cit de mult seamana intre ele pozele. Asta insa pt ca e o distanta de numai citeva minute intre ele, dehhh reteta rapida.
Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...
Placinta turnata cu mere si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.