Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă. Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare, piper și oregano.
Apoi se adaugă la ceapa călită și se lasă la gătit la foc mic cca. 5 minute, amestecându-se încet, până ce se înglobează toate ingredientele.
Se adaugă jumătatea din cantitatea totală de bulion și se amesetecă până ce se obține o pasta omogenă.
Într-un vas termorezistent se pun 2-3 linguri din bulion, cât să acopere fundul, apoi se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare.
După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de carne cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri.
La final se adaugă restul bulionului cât să acopere pastele și se dă la gătit cca. 35 minute la foc mediu, acoperit.
Spre finalul fierberii se poate adaugă, parmesan sau cașcaval ras, lăsându-se la gătit încă 5 minute neacoperit.
Spor și poftă bună!
Un pranz rapid si tare bun, mai ales cand esti in criza de timp!
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti