Toros kaposzta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • - 15 kg varza marunta murata( se spala sub un jet de apa rece si se stoarce)
  • - 1-15 kg costita de porc taiata bucati care se sareaza si pipereaza din abundenta(se poate pune si carnat afumat 1-2 fire taiate bucati potrivite)
  • - 2 bucati ceapa de marime mijlocie
  • - o cana cu apa
  • - un pahar cu vin alb dulce sau demidulce
  • - un paharel de ulei

Mod de preparare

Intr-o oala se aseaza un rand de varza peste care se pune bucatile de costite si o ceapa.

Se acopere cu un alt rand de varza peste care iar se pune carnea si din nou o bucata de ceapa si se pune din nou varza.

Peste se toarna uleiul, vinul si dupa aceea apa.Se sareaza putin varza de la suprafata, se acopera cu un capac si se pune la fiert circa o ora jumate la foc mic.

POFTA BUNA!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.