Toros kaposzta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • - 15 kg varza marunta murata( se spala sub un jet de apa rece si se stoarce)
  • - 1-15 kg costita de porc taiata bucati care se sareaza si pipereaza din abundenta(se poate pune si carnat afumat 1-2 fire taiate bucati potrivite)
  • - 2 bucati ceapa de marime mijlocie
  • - o cana cu apa
  • - un pahar cu vin alb dulce sau demidulce
  • - un paharel de ulei

Mod de preparare

Intr-o oala se aseaza un rand de varza peste care se pune bucatile de costite si o ceapa.

Se acopere cu un alt rand de varza peste care iar se pune carnea si din nou o bucata de ceapa si se pune din nou varza.

Peste se toarna uleiul, vinul si dupa aceea apa.Se sareaza putin varza de la suprafata, se acopera cu un capac si se pune la fiert circa o ora jumate la foc mic.

POFTA BUNA!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete fragede, cu gem de visine si caise

Stiţi cum este când ai vrea ceva bun, dar, în acelaşi timp, nu prea ai chef să te complici? Cam aşa a fost...

Desert cornulete fragede, cu gem de visine si caise
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj