Tochitura simpla de porc

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc mai slaba
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa medie
  • 2-3 linguri de ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea o spalam bine in apa rece, o taiem bucati si o condimentam cu sare si piper. Intr-o tigaie, punem uleiul, dupa ce s-a incins punem carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti, adaugam si o cana de apa, dupa ce a scazut punem ceapa taiata bucati mai mari si o lasam sa se prajeasca pana devine lucioasa si usor lipicioasa.
Servim alaturi de mamaliguta calda si muraturi!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...