Tocanita De Legume Cu Carne

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 2 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 500 g ciuperci
  • 8 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • delikat
  • piper
  • bulion
  • un pahar de vin rosu

Mod de preparare

Se inabuse in putin ulei de masline cu jumatate de cana cu apa legumele taiate marunt, se lasa zece minute sa fiarba la foc mic apoi se adauga bulionul desfacut intr-o cana cu apa si se mai lasa inca 5 minute sa fiarba.

Se adauga carnea taiata cubulete, se asezoneaza cu delikat si piper se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit pana fierbe carnea. Cand aceasta e aproape fiarta se adauga vinul si ciupercile si se lasa pe foc fara capac pana scade putin sosul.
Dupa ce au fiert toate si a scazut sosul se adauga verdeata tocata marunt
Se serveste cu mamaliga!
POFTA BUNA!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort amandina

Iar am intrat in gradina Timeei si m-am inspirat.Vroiam un tort delicios pentru balanta mea Vali,care implineste ceva...

Tort amandina
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj