Tocanita De Legume Cu Carne

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 2 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 500 g ciuperci
  • 8 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • delikat
  • piper
  • bulion
  • un pahar de vin rosu

Mod de preparare

Se inabuse in putin ulei de masline cu jumatate de cana cu apa legumele taiate marunt, se lasa zece minute sa fiarba la foc mic apoi se adauga bulionul desfacut intr-o cana cu apa si se mai lasa inca 5 minute sa fiarba.

Se adauga carnea taiata cubulete, se asezoneaza cu delikat si piper se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit pana fierbe carnea. Cand aceasta e aproape fiarta se adauga vinul si ciupercile si se lasa pe foc fara capac pana scade putin sosul.
Dupa ce au fiert toate si a scazut sosul se adauga verdeata tocata marunt
Se serveste cu mamaliga!
POFTA BUNA!

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)