Se caleste intr-o cratita de teflon ceapa si ciupercile taiate feliute cateva min, se adauga apoi ardeiul taiat marunt, vinul si putina boia. Se mai lasa cateva min sa se inmoaie si ardeiul si apoi de da la o parte. Iintr-o alta cratita se prajeste carnea de curcan feliata cateva min pana devine alba la culoare si se adauga apoi la legume.
Se lasa sa se patrunda mai adaugandu-se din cand in cand cate un strop de apa sa nu se arda. Cand e fiarta carnea se adauga un sos facut dintr-o jumatate de lingura de faina si smantana, se lasa sa dea doua clocote bune si apoi se stinge focul.
Se mai adauga patrunjel verde tocat pt a-i da aspect si culoare.
Se serveste fie cu paine, dar e f buna cu mamaliguta. Se face mamaliguta normal cu faina de malai si sare si se adauga o bucata de mozzarella taiata marunt (se va topi cat mamaliguta fierbe si ii va da un gust deosebit); daca nu aveti mozarella se poate pune branza topita sau unt. Se serveste cat e calda mamaliguta.
pofta buna
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura