Se caleste ceapa si usturoiul in ulei. Dupa ce s-au inmuiat se adauga pieptul de pui si se caleste pina isi schimba culoarea, dupa care adaugam ciupercile taiate, le calim si pe ele putin, saram si piperam dupa gust, adaugam 1 cescuta de apa si lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 15 min.
Faina, pasta de rosii se amesteca cu 1 ceasca de apa si se adauga peste ciuperci, mai fierbem aproximativ 10-15min., pana se leaga sosul.
Se serveste calda alaturi de mamaliga
POFTA BUNA!
Încearcă această rețetă delicioasă de borș de spanac cu smântână, ușor de preparat și...
Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și deliciosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.