Tocanita de ciuperci cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat (taiat cubulete);
  • 1/2kg ciuperci proaspete;
  • 1 ceapa potrivita;
  • 1 lingura faina;
  • 1 lingura pasta de rosii;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare si piper dupa gust;
  • 1 cescuta de ulei

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul in ulei. Dupa ce s-au inmuiat se adauga pieptul de pui si se caleste pina isi schimba culoarea, dupa care adaugam ciupercile taiate, le calim si pe ele putin, saram si piperam dupa gust, adaugam 1 cescuta de apa si lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 15 min.

Faina, pasta de rosii se amesteca cu 1 ceasca de apa si se adauga peste ciuperci, mai fierbem aproximativ 10-15min., pana se leaga sosul.
Se serveste calda alaturi de mamaliga

POFTA BUNA!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...