Tocanita de Cartofi cu Carne

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 bucati de costita afumata (eu am folosit scarita afumata) 2-3 cepe
  • 2 morcovii
  • gogosarii macinati de la borcan
  • secretul gustului
  • piper
  • putin curry
  • 4 cartofii mai marisori
  • 2 oua
  • patrunjel
  • cimbru
  • busuioc
  • smantana

Mod de preparare

Spalati costita si o puneti la fiert; lasati sa fiarba cam 20 minute, dupa care schimbati apa si o puneti din nou la fiert. Taiati ceapa şi morcovii. Dupa ce este fiarta carnea, adaugati ceapa, morcovii si gogosarii de la borcan. Pe urma se pune secretul gustului, piper si putin curry.

Lasati sa fiarba toate impreuna, până sunt fierţi morcovii. Trageti la o parte oala, bateti ouale si adaugati tot in oala. La urma mai adaugati smantana si verdeata.
Trebuie incercata, este foarte gustoasa si foarte usor de preparat.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa