Se prajeste puiul taiat bucati, intre timp se curata ceapa cartofii si morcovul.
Puiul il scoatem din cratita care a fost prajit si il punem deoparte intr-un catron.
In uleiul ramas in cratita in care a fost prajit puiul se pune la foc moderat ceapa, morcovul, iar dupa ce s-au calit se pune bulionul cu un pic de apa si se lasa 1 minut dupa care punem cartofii taiati, puiul si 1\2 litru de apa.
Se lasa la foc mic pina cartofii sunt fierti, se adauga sare dupa gust.
Cald, cu patrunjel verde taiat deasupra. se poate servi cu salata verde.
Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o...
PinguiniDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute