Carnea se spala bine, cu atentie, pentru a nu ramane eventuale fire de par pe carne. Se curata de eventuale pielite si se taie in bucati, potrivite ca marime.
Ceapa si usturoiul se spala, se curata, se lasa cat mai multa frunza verde si se taie in bucati marisoare de aproximativ 2-3 cm.
Cartofii se spala bine, se curata de coaja (sau nu), iar daca sunt mici, se lasa intregi. Daca sunt mai marisori, se taie in jumatati sau sferturi.
Intr-o oala termorezistenta, eu am folosit una smaltuita de lut, am pus ceapa si usturoiul taie in bucati. Am stropit cu putin ulei de masline, putina sare si piper proaspat rasnit. Peste ceapa si usturoi, am adaugat bucatile de carne condimentate cu sare si piper. Am pus doua cani apa calduta, am acoperit oala si am dat-o la cuptor, setand temperatura de 160 grade C, pentru 2 ore. Din cand in cand, pe parcursul coacerii, am mai scos oala, am agitat putin oala pentru a se amesteca ingredientele. Am adaugat cartofii peste tocana, plantele aromatice taiate in fasii, am amestecat foarte usor cu o lingura de lemn, incercand sa bag cartofii cat mai la fundul oalei, pentru a sta in sos si a se coace. Am dat oala la cuptor, pentru inca o ora. Am servit mancarea calda. Sa va fie de folos!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.