Tocana de gogonele

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 2 bucati piept de rata gotica
  • - 4 pulpe rata
  • - 300 gr ceapa
  • - 1 kg gogonele
  • - 3 gogosari
  • - ierburi armoate,(rozmarin, cimbrisor, maghiran, boia de ardei iute
  • - capatana de usturoi
  • - 1 lingura sare

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul de rata si se taie in jumari, se taie pulpele de rata in doua si se pun intr-o tigaie alaturi de o bucatica de untura de rata, se pune capac pe tigaie si se lasa sa fiarba incet pana ce iese grasimea din carne. Se adauga ceapa tocata julien si se pune capac sa fiarba la foc mic, se taie gogosarul fideluta si se pune peste ceapa, se adauga apoi gogonele taiate felii, ca si ceapa, se presara ierburi armoate, sare, se pune capac si se fierb la foc mic, mai spre final se adauga si usturoiul taiat in felii fine si se lasa sa fiarba totul pana cand sunt fierte si gusturile se patrund si se intrepatrund. Se serveste cu mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.